Vacature

Vrijwilliger

mensen die het leuk vinden zich samen met anderen in te zetten voor duurzaamheid

Je bent goed op de computer en wil daar nog beter in worden, je wil je schrijftalent ontwikkelen, je neemt graag de leiding van een project, je houdt ervan iets op te zetten met kinderen of jongeren… Of je vindt het leuk om te helpen als er extra handjes nodig zijn, bijvoorbeeld bij het ophangen van posters of als gastheer of gastvrouw bij een van onze duurzaamheidscafé’s. 

Wil je je verder verdiepen in duurzaamheid, dan biedt Duurzaam Drimmelen jou de mogelijkheid om je kennis met meer mensen te delen. En maak je voordat je er erg in hebt deel uit van een kennisnetwerk van mensen die elkaar opzoeken om ervoor te zorgen dat de gemeente Drimmelen duurzamer en groener wordt. 

Duurzaam Drimmelen is in ontwikkeling en dat biedt veel mogelijkheden. Hieronder een paar voorbeelden. Maar (bijna) alles is bespreekbaar.

Ondersteuning duurzaamheidscafe's / duurzaamheidsdag

Bij voorkeur:

Thuis in de gemeente Drimmelen

Jou eigenschappen:

  • Je houdt van omgaan met mensen
  • Je durft mensen aan te spreken
  • Mensen kunnen op jou rekenen
  • Je vindt het belangrijk om de puntjes op de “i” te zetten
  • Je voelt je goed als “spin in het web”
In deze functie zorg je voor de planning en het overzicht van de activiteiten. Je onderhoudt de contacten en houd (mail)correspondentie bij.

 

Dit zou bijvoorbeeld een dagdeel per week in beslag kunnen neme

 

Heb je belangstelling om het team vrijwilligers van Duurzaam Drimmelen te versterken en/of ken je iemand die dat misschien zou willen? Wij beantwoorden je vragen graag!

Neem contact op met vrijwilligers@duurzaamdrimmelen.nl met vermelding met je telefoonnummer.