Duurzaam wonen onder een groen dak

Kom naar het duurzaamheidscafé op 17 september om te horen en te zien wat dat inhoudt!

Zo mooi kan een groen dak zijn.

Zoals je weet organiseert Duurzaam Drimmelen regelmatig een duurzaamheidscafé waarin informatie wordt gegeven over allerlei onderwerpen die met duurzaamheid te maken hebben. Op die manier willen wij de mensen ook laten zien dat je zelf stappen kan zetten om duurzamer te leven. En dat dat helemaal niet moeilijk of vervelend hoeft te zijn. En heb je er zelf (nog) niets aan, dan is het in ieder geval interessant om te weten.


Deze keer gaat het over een heel bijzondere manier van duurzaam wonen, namelijk onder een groen dak.
Het bedrijf GroendakPlant teelt planten voor groene daken, legt deze daken zelf aan en kan advies kan geven als je zelf de handen uit de mouwen wil steken.
Je wordt rondgeleid over het bedrijf en krijgt uitleg over de positieve, duurzame en esthetische aspecten van groene daken. Ook zal een klant zijn ervaringen met je delen over zijn zeer bijzondere groene dak.
Wist je dat groene daken op de 10e plaats staan op de Urgenda-lijst met 40 maatregelen voor een beter klimaat? Deze daken passen trouwens ook goed bij de blauwgroene ambitie van de gemeente Drimmelen!

Op dinsdag 17 september 2019 ben je welkom bij Betty’s Orangerie, adres Zonzeelseweg 2a in Hooge Zwaluwe (Helkant). De avond begint om 20.00 uur; inloop met koffie en thee vanaf 19.30 uur.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. En neem je buren mee! Tot ziens op 17 september.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *